Hírek

24

jún
2020

Júliusi Manőver Training

Szerző:yacht.vili/ 1048
Manőver Training az Adrián! (Júl. 11-18 között)
3-napos vagy 1-hetes turnusokban. 
 
Még 4 szabad hely van!

Csapatunk folyamatosan azon dolgozik, hogy megszerettesse és új perspektívába helyezze a kikapcsolódás fogalmát.

Arra gondoltunk, mi sem lenne erre tökéletesebb program, mint egy kis betekintést engedni a vitorlázás apró fortélyaiba és az elsajátításához szükséges alap fogalmak és manőverek megtanítása.

 

Programunkat ajánljuk mindazok számára, akik akár hobbiból vitorláznak, akár meglévői hajó vezetői engedéllyel rendelkeznek és a gyakorlatban szeretnék továbbfejleszteni a tudásukat. A túra időtartama alatt szeretnénk mindenkinek az alapvető hajó vezetői technikák elsajátításához segítséget nyújtani, ahol megismerkedhetnek a hajó vezetés fogalmaival, valamint a hajó felépítésével és szerkezetével. Mindenki kipróbálhatja, hogy milyen is egy-egy napot eltölteni kapitányként, és egy teljes legénységet irányítani.

 

Csapatunk barátságos légkörben és megfelelő szakmai tudással felkészít és kedvet csinál ahhoz, hogy a jövőben magabiztosan, akár egyedül is útnak indulj és önállóan is bérelhess hajót.

 

Családoknak, baráti társaságoknak, de még céges csapatépítő tréningként is ajánljuk jelenlegi programunkat, ahol új élmények születnek vagy akár a jövő kapitányai is…

 

Szívesen várunk minden érdeklődőt!

 

A túra ára:

3 napos:   340 €/fő 

1 hetes:    580 €/fő

 

További információkért keresd kollégáinkat.